Pakker til Rauland :)

Hei, i dag på skolen så vi på KauteKeino opprøret.. I frimenuttet var Mathilde, Alva og jeg på taubanen, det var morsomt :) Etter skolen ble jeg og Alva med Mathilde hjem. Vi så på tv og tok tester på start.no :) Jeg ble hentet ca. klokka 4-5 tiden.

Nå pakker jeg til Rauland. Vi drar i morgen! :) Skal være der til mandag, så det blir nok ingen blogging før da. Jeg tror jeg kommer til å legge ut noen bilder fra Rauland, når jeg kommer tilbake (har med kamera).

Alpinsentere i Rauland!

I morgen er det påskebasar på skolen, men jeg kommer ikke på skolen i morgen. Så vi får se hva som skjer med gevinsten min, hvis jeg vinner ;)

Det er ikke sikkert jeg får blogga i morgen, fordi jeg skal dra til Rauland + begravelse.

Hva skal dere gjøre i påskeferien? :D

6 kommentarer

Violeta

25.mar.2010 kl.18:37

Hei! Jeg trenger hjelp til et lurespørsmål som jeg må kunne svar på til i morgen. Kan du hjelpe meg med svaret? :) Tusentakk <3

Marthe & Kristina

25.mar.2010 kl.18:38

Hei! Liker bloggen din. Stå på :-) Og ta gjerne en tur innom vår blogg. Jeg trenger virkelig tips så det ville vært hyggelig!

lasp

25.mar.2010 kl.18:38

Hva er spørsmålet da? :)

Lena

25.mar.2010 kl.18:40

fin blogg :))

Mormor.

25.mar.2010 kl.20:36

Ha en hyggelig tur til Rauland.

Husk å stille klokka frem på lørdag.

Linn <3

26.mar.2010 kl.09:44

takk for påmindelsen, mormor :) God påske!

Skriv en ny kommentar

lasp

lasp

11, Lier

Hei, mitt navn er Linn :) Jeg er 11 år og blogger om alt mulig. På fritiden er jeg med venner og turner! For de som lurer på hva LASP står for, så er det navnet mitt (fornavn, mellomnavn og etternavn). Noen spørsmål? kontakt meg på linnblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits