Hjemme fra leirskole!

Hei! Nå har jeg kommet hjem fra Leirskolen. Kom hjem ca. 4. Det har vært veldig morsomt, og det var synd at vi måtte dra hjem i dag! Jeg er ganske sliten nå, siden vi måtte stå opp halv 8 hver dag! Vi var der sammen med Valdres skole. Her kommer en oversikt over hva vi gjorde de forskjellige dagene:

Mandag:
På Mandagen møtte vi opp på parkeringsplassen på skolen 10:15. Vi tok buss og båt, for å komme dit og det tok ca. 2 timer tilsammen. Når vi kom frem spiste vi tomatsuppe til lunch. Etter det gikk vi tur på fjellet. Det er masse å se der, som har vært siden krigen. Vi fikk en oppgave om å finne den 3. kanonen på øya. Jeg, Alva og Mathilde fant den! Til middag spiste vi fiskeboller og vi fikk sjokoladepudding til desert. Vi måtte være på rommet vårt 22:30 og det skulle være stille 23:00. Jeg lå på rom sammen med Mathilde, Alva, Tilla, Chuong-Dai og Helene <3

L.A.M. sitter på båten på veg til Bolærne! <3

 
Jeg venter på båten.                                         En kanon.

Tirsdag:
I dag sto vi opp 07:30. Jeg var kjempe trøtt, for jeg fikk ikke sove med en gang i går. Vi spiste frokost klokka 08:00. Etter frokost ryddet vi på rommet vårt, for vi skulle ha rominspeksjon. 09:30 fjellklatret gruppa mi. Jeg klatra 8 meter. Vi hadde på seler og det var noen som dobbelsikra meg. Vi spiste luch 12:00. Det var Blomkålsuppe. Etter lunch var jeg på noe som ble kalt "Livet i fjæra". Da skulle vi være i fjæra å lete etter dyr som levde i vannet. Gruppa mi fant mange små brennmaneter og noen krabber. Til middag spiste vi pølsegryte! Vi fikk vaniljepudding til desert. Fra klokka 19:00 - 20:00 fikk vi kjøpe godteri i kjosken. Jeg kjøpte popcorn og sure skrikerunger.
 
Svane i vannet <3                                                                    Bolærne!

Onsdag:
I dag var det frokost og lunch, som vanlig. Til lunch fikk vi ertesuppe, men før det var vi i båt og trakk garn. Vi fikk mange store fisker. Vi fikk: Flyndre, sjøstjerner, krabber og til og med en skate med pigghale. Etterpå kunne vi søke om vi ville fiske, sitte i kano/kaiak, klatre eller kassestabling. Jeg valgte kassestabling. Det gikk ut på å klatre seg oppover så mange kasser som mulig. Jeg slo rekorden på gruppa mi, med 17 kasser. Det var litt skummelt når jeg kom høyt oppe, men jeg hadde tau. Vi fikk pizza til middag, det var kjempe godt. Det var Alex som lagde maten og han er en italiener, og pizza kommer jo fra Italia. Til desert fikk vi is!
 
2 digre sjøstjerner.                                                                 Jeg som sitter oppå 17 kasser.

Torsdag:
I dag skulle vi på tur til mellombolærne. Vi kjørte båt dit og så på borger og konsentrasjonsleirer fra krigen. Vi smurte brødskiver som vi tok med. Etterpå tok vi båt over til et fyrtårn. Vi så mange seler som lå i vannet <3 Når vi var tilbake  hadde vi konkursanse. Det var rom mot rom. Lage mitt kalte vi for "seigdamene" x). Den første konkuransen var en stor A som var laget av planker. Ut av de plankene var det tråer som vi holdt i. Vi skulle prøve å få A'en til å gå bortover til mål. Vi kom på 2.plass. Men vi konkurerte mot lærerne og et lag til. Den andre konkuransen var tautrekking. Da kom vi på sisteplass, for vi konkurerte mot et guttelag. Den tredje konkuransen var et rør som vi skulle fylle opp med vann. Men probleme var at det var masse hull i det røret som vi måtte tette i gjen med fingrer og ben. Det var en kork som var i bunn som skulle flyte opp, når vi hadde fått nok vann. Vi ble kjempe våte, men det bra var at vi vant! Til middag fikk vi hamburger og pølse og til desert var det gel'e.
 
Sel <3                                                                                        Fyrtårn.

Den tredje konkuransen!

Fredag (i dag) :
I dag spiste vi frokost. Etter frokosten måtte vi begynne å pakke og rydde. Til lunch spiste vi grønnsakssuppe, den var god.. Etter lunch gikk vi orientering, den klarte vi fint ;) Etter det satt vi bare å ventet i gresset på at båten skulle komme..
 
Jeg står på hendene i gresset.                                           I bussen på veg hjem.

Her kommer  noen andre bilder som er tatt på leirskolen:
 
Dette er rommet. Jeg lå oppe til venstre! Vi hadde også to vasker på rommet. Legg merke til de gammeldagse skapene som er ved siden av vaskene.


Her er alle sammen :) <3

Vi vant ikke det ryddigste rommet, men vi hadde det ryddig nok forde! ;)

Har/skal dere på leirskole?
- Leirskole Linn <3

6 kommentarer

Chuongi <3

23.apr.2010 kl.21:47

Jepp! Savner Bolærne ...

romrom

23.apr.2010 kl.22:22

Aldrig vært på leirskole.

Dette var en fin reportasje.

Så gøy.Flotte bilder.

Helene <3

23.apr.2010 kl.22:50

Kjempee gøy! <3
Jeg har vært. Da prøvde jeg slik bruskasse tårn, som jeg ser du også prøvde :)

Mathilde<3 - Amm9.blogg.no

24.apr.2010 kl.10:37

Jaa, det var kjempe koselig<3

Chuongi <3

25.apr.2010 kl.12:29

Savner leirksolen jeg... :(

Skriv en ny kommentar

lasp

lasp

11, Lier

Hei, mitt navn er Linn :) Jeg er 11 år og blogger om alt mulig. På fritiden er jeg med venner og turner! For de som lurer på hva LASP står for, så er det navnet mitt (fornavn, mellomnavn og etternavn). Noen spørsmål? kontakt meg på linnblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits